Missie“Haal het beste uit jezelf, en elkaar!”

DROOM! de Landerij is een sociale onderneming. Wij bieden werk aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, nieuwkomers of mensen met bijvoorbeeld psychische problemen. Zo krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen en als dat kan, door te groeien naar een andere baan.
Ze worden begeleid door professionals uit de horeca en vanuit de zorg. Samen vormen we een hecht team. We doen er iedere dag alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Ons motto? Haal het beste uit jezelf (én uit elkaar)!

Onze DROOM!
De maatschappij verandert. Maar niet iedereen kan daar vanzelfsprekend aan meedoen. Dat vraagt om creatief en innovatief ondernemerschap. Onze DROOM? Met de juiste ondersteuning willen we onze medewerkers helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun werk zo goed mogelijk te doen. Samen werken we elke dag aan de gastvrijheid en kwaliteit waar onze gasten zo graag voor terugkomen. Daar zijn we trots op!

Onze buren
DROOM! de Landerij is niet het enige bedrijf op Landerij de Park. Landerij de Park wordt beheerd door een grote club vrijwilligers. Wil je weten wie nog meer actief is? Ga naar www.landerijdepark.nl. Daar lees je alles over de kinderboerderij, de BSO, Dienstverlening in het Groen, Park Lingezegen en nog veel meer.

Verantwoord ondernemen
Als bedrijf of organisatie gaan we allemaal voor groen en sociaal ondernemen: mensen, de planeet en de toekomst staan altijd voorop. We werken aan zoveel mogelijk duurzame voorzieningen. Zo halen we stroom uit zonnepanelen en we hebben een eigen waterzuiveringssysteem.